استراتژی کلمات کلیدی

ساخت وبلاگ

استراتژی کلمات کلیدی

تصمیماتی که بر اساس تحقیق کلمات کلیدی گرفته می‌شود «استراتژی کلمات کلیدی» (Keyword Strategy) را ایجاد می‌کند. برای مثال تصمیم‌گیری درباره اولویت تولید و انتشار محتوا، استفاده از کلمات کلیدی کوتاه یا بلند، محل انتشار محتوا و نوع محتوا از جمله پست وبلاگ یا صفحه محصول یا فیلم آموزشی یا اینفوگرافیک، استراتژی کلمات کلیدی شما را می‌سازد.

هدف از جستجو

«هدف از جستجو» (Search Intent) یکی از مفاهیم کلیدی در این زمینه است. با دریافتن هدف از جستجو، متوجه می‌شوید که کاربران چه نیازها یا درخواست‌هایی دارند. در این‌جا تمام تمرکز روی کلمات کلیدی نیست، بلکه درباره اهداف ناگفته کاربران به منظور کسب اطلاعات، خرید یا انجام کارهای مختلف نیز تحقیق می‌شود. محتوای شما باید برای مشکل کاربران راه‌حل ارائه کند. به این کار «طراحی محتوا» (Content Design) نیز گفته می‌شود.

سختی کلمه کلیدی

«سختی کلمه کلیدی» (Keyword Difficulty) به میزان رقابت برای دریافت رتبه‌های برتر بستگی دارد. اگر کلمه‌ای را برای تولید محتوا انتخاب کنید که در آن رقابت بسیار زیادی وجود دارد، ممکن است نتوانید به‌سادگی در صفحه اول نتایج ظاهر شوید. به همین دلیل بهتر است هنگام تحقیق کلمات کلیدی به این معیار نیز توجه کنید. برای تعیین میزان سختی کلمات کلیدی مدنظر می‌توانید از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی و ابزارهای نشان‌دهنده «پیج اتوریتی یا اعتبار صفحه» (Page Authority | PA) بهره بگیرید.

تحقیق کلمات کلیدی چطور انجام می‌شود ؟

می‌توان گفت که برای تحقیق کلمات کلیدی باید از هشت مرحله زیر بگذرید.

  • تصمیم‌گیری درباره هدف
  • ایجاد لیست کلمات کلیدی
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • فراموش نکردن کلمات کلیدی طولانی
  • تحلیل محتوای وب‌سایت‌های رقیب
  • توجه به هدف از جستجو
  • تصمیم‌گیری درباره استراتژی کلمات کلیدی
  • ایجاد «صفحات فرود» (Landing Page)

تصمیم‌گیری درباره هدف

پیش از انجام هر کاری در زمینه تحقیق کلمات کلیدی به اهداف خود فکر کنید. برای مثال می‌توانید پرسش‌های زیر را از خودتان بپرسید.

  • هدف اصلی کسب‌وکار یا سازمان شما چیست؟
  • چه چیزی کسب‌وکارتان را خاص می‌کند؟
  • می‌خواهید به چه افرادی دسترسی پیدا کنید؟
  • در وب‌سایت خود چه وعده‌هایی خواهید داد؟

به تمام این پرسش‌ها به خوبی فکر کنید و اهدافتان را بنویسید. زمانی که توانستید به این پرسش‌ها پاسخ‌هایی کامل و باجزئیات بدهید، اولین گام برای طراحی استراتژی کلمات کلیدی را برداشته‌اید.

بازار شما در موفقیت اهدافتان برای بهبود رتبه وب‌سایت و صفحات وب نقش مهمی ایفا می‌کند. بعضی از بازارها رقیبان زیادی دارند و شرکت‌های بزرگ همواره در صدر نتایج جستجوی کلمات کلیدی آن‌ها قرار می‌گیرند. این شرکت‌های بزرگ به طور معمول بودجه‌های بسیار زیادی برای سئو در اختیار دارند و رقابت با آن‌ها می‌تواند دشوار باشد.

اگر می‌خواهید به بازاری رقابتی وارد شوید، بهتر است با اهداف کوچک شروع کنید. زمانی که بخش کوچکی از بازار را به دست آوردید و کمی مشهورتر شدید، می‌توانید یک مرحله جلوتر بروید و محصولات و خدمات خود را به جمعیت بزرگ‌تری از مخاطبان بفروشید و اهدافتان را بزرگ‌تر کنید.

ایجاد لیست کلمات کلیدی

دومین گام در تحقیق کلمات کلیدی، ایجاد فهرست کلمات کلیدی است. این فهرست اغلب در «صفحات گسترده» (Spreadsheets) مانند «Google Sheets» یا نرم‌افزار اکسل (Excel) ایجاد می‌شود. به طور معمول، ستون‌هایی مانند کلمات کلیدی پرکاربرد و میزان جستجوی آن‌ها بر اساس معیارهای مختلف در این فهرست‌ها نوشته می‌شود.

برای ایجاد این فهرست باید اهداف خود را در نظر داشته باشید و هم‌زمان به اهداف مخاطبان از جستجو فکر کنید. برای مثال برای ایجاد این فهرست می‌توانید پرسش‌های زیر را از خودتان بپرسید.

  • مخاطبان می‌خواهند چه چیزهایی را بیابند؟
  • افراد از چه کلمات و عباراتی برای یافتن محصولات یا خدمات شما استفاده می‌کنند؟
  • شما می‌توانید کدام یک از مشکلات مخاطبان را حل کنید؟

تا جای ممکن تمام پاسخ‌ها را بنویسید. اگر هدفتان واضح باشد، تصویر روشنی از حوزه تخصصی و نقاط فروش منحصربه‌فرد کسب‌وکار خود را به دست می‌آورید. این اهداف، همان کلمات کلیدی را تشکیل می‌دهند که می‌خواهید توسط آن‌ها شناخته شوید.

تحقیق برای انتخاب کلمات کلیدی

پس از این که اولین فهرست کلمات کلیدی را آماده کردید، باید کمی در آن عمیق‌تر شوید و جزئیات بیشتری از آن‌ها به دست بیاورید. استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی می‌تواند کار شما در این مرحله را ساده‌تر کند.

برای مثال می‌توانید از خود گوگل برای این کار بهره بگیرید. هنگام جستجوی کلمات کلیدی که تاکنون یافته‌اید، می‌توانید عبارت‌های پیشنهادی گوگل برای جستجو را بررسی کنید. این کلمات کلیدی پرسش‌‌هایی‌اند که مخاطبان به طور معمول از گوگل می‌پرسند. علاوه بر این، می‌توانید بخش «جستجوهای مرتبط» (Related Searches) در صفحه نتایج گوگل را نیز بررسی کنید.

همچنین می‌توانید با استفاده از دیگر ابزارهای تخصصی تحقیق کلمات کلیدی که در ادامه مطلب تعدادی از آن‌ها را معرفی می‌کنیم، کلمات و عبارت‌های هم‌معنی و مترادف کلماتِ فهرست خود را بیابید. این کلمه‌ها را بررسی کنید و آن‌ها را به فهرست کلمات خود اضافه کنید.

کیورد ریسرچ چیست

دانستنی های علمی و آموزشی...
ما را در سایت دانستنی های علمی و آموزشی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : niloofar niloufar بازدید : 117 تاريخ : پنجشنبه 13 مرداد 1401 ساعت: 14:18